Företagets nyheter

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

2023-02-27

4k Laser Home Theater Smart Projector , högprester...

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

2023-02-27

Hur ser en interaktiv pekprojektor med utmärkt tek...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2023-02-27

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2023-02-27

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

2023-02-27

Den trådlösa Bluetooth-hörlurarna har en aktiv bru...

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

2023-02-27

Underhållsinstruktioner: Förvara i rumstemperatur,...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2023-02-27

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

2023-02-27

En produkt för affärsmän som integrerar funktioner...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

HT1500 Interaktiv projektor med inbäddat Windows-system för att spara skrivinnehållet

2023-02-27

Många lärare som undervisar i skolan och många utbildare på kontoret måste vanligtvis interagera med eleverna genom att skriva på tavlan. I det här fallet, vilken typ av projektionsdisplayutrustning kommer att vara bekvämare för lärare att förbättra effektiviteten i klassrumsundervisningen och mer gynnsam för att stimulera elevernas intresse för att lära sig kurser och delta i klassrummen?

image.png

Här vill vi presentera den interaktiva projektorn HT1500 som är avsedd för utbildning och undervisning från HOTUS Technology och vi kan förstå hur den blir lärares och utbildares högra hand.

(1) Multi-touch interaktivt system

HOTUS HT1500 interaktiva projektor har 4 linser på maskinens framsida, vilka är optisk-mekanisk lins, autofokuslins, infraröd interaktiv lins och kameralins. Det finns en kamera som stöder 360 graders rotation på baksidan av maskinen. Samtidigt har den en inbyggd 6 meters digital mikrofonupptagningsarray som kan fotografera och spela in hela klassens eller mötets framsteg, vilket är mycket bekvämt för lärare att skriva på tavlan i klassen. För eleverna är det också ett mycket bra sätt att själv kontrollera kunskapspunkter genom att kunna svara flexibelt på frågor på en vit vägg eller på en skärm.

image.png

(2) Inbyggt system för lagring av innehåll

Den väsentliga skillnaden mellan den och den traditionella funktionella projektorn är att den har ett inbyggt Windows-system. Det är därför vi också kallar den för Windows-projektor. Den funktionella projektorn har inget system, vilket gör att lärare och utbildare som håller föreläsningar kan börja arbeta med endast en U-disk eller hårddisk. Och samtidigt kan anteckningar och innehåll som skrivs på tavlan också när som helst spelas in och sparas i HT1500-projektorns inbyggda lagringssystem. Det inbyggda standardlagringssystemet i HT1500 inkluderar 8G RAM + 512GB SSD och 8G RAM + 1TB SSD. Användarna kan välja enligt sina faktiska behov. Men om en traditionell projektor vill presentera som ovan, måste en projektor för projektion, en interaktiv whiteboard för skrivning, en dator för lagring av innehåll och en högtalare för ljuduppspelning förberedas i förväg i klassrummet eller mötesrummet. 

image.png

(3) Dolby-ljudeffekter

När det gäller ljud är ljudeffekten i skrivprojektorn HT1500 från HOTUS ännu mer populär bland användarna, eftersom dess ljudeffekt har felsökts av utvecklarna under FoU- och designfasen. Låt oss lyssna tillsammans.

Om du planerar att köpa en projektor för skolor, klassrum, konferensrum, mötesrum och så vidare kan du testa HOTUS HT1500. HOTUS har varit djupt involverad i DLP-projektionsindustrin i över 8 år och har egna team för FoU, planering, produktion, kvalitetskontroll, försäljning och eftermarknad. Kunder eller vänner med OEM/ODM-behov är välkomna att rådgöra på +86-13825293291 eller sales003@hotusprojector.com.