Företagets nyheter

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

2024-06-03

Hur ser en interaktiv pekprojektor med utmärkt tek...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2024-06-03

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

2024-06-03

V10 aktiva brusreducerande Bluetooth-hörlurar anvä...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2024-06-03

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

2024-06-03

Den trådlösa Bluetooth-hörlurarna har en aktiv bru...

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

2024-06-03

Underhållsinstruktioner: Förvara i rumstemperatur,...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2024-06-03

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

2024-06-03

En produkt för affärsmän som integrerar funktioner...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

Vilken är bättre DLP eller laserprojektor?

2024-06-03

Vilken är bättre DLP eller laserprojektor?

Inom projektionsteknikens värld har två stora utmanare dykt upp: Digital Light Processing (DLP) och laserprojektion. Båda teknologierna har sina unika fördelar och tillämpningar, men att förstå deras skillnader är avgörande för att göra ett välgrundat val.

Vilken är bättre DLP eller laserprojektor?(pic1)

DLP-projektion

DLP-projektorer använder ett DMD-chip (digital micromirror device), som består av miljontals små speglar som kan lutas individuellt för att reflektera ljus antingen mot eller bort från projektionslinsen. Detta möjliggör exakt kontroll av ljuset och ger i slutändan en skarp och tydlig bild. DLP-projektorer är kända för sina ljusa, levande färger och höga kontrastförhållanden.

En av de viktigaste fördelarna med DLP-projektor är deras förmåga att hantera snabbrörliga bilder med minimal oskärpa. Detta beror på DMD-chippets höga uppdateringsfrekvens, som säkerställer att varje bildruta visas exakt och smidigt. Dessutom tenderar DLP-projektorer att ha längre lamplivslängd och kräver mindre underhåll under sin livslängd.

Vilken är bättre DLP eller laserprojektor?(pic2)

Laserprojektion

Laserprojektion, å andra sidan, använder laserdioder som ljuskälla. Dessa dioder avger en mycket koncentrerad ljusstråle som sedan moduleras för att skapa den önskade bilden. Laserprojektorer är kända för sina otroligt ljusa och levande bilder, även i starkt upplysta miljöer.

Den främsta fördelen med laserprojektion är dess ljusstyrka. Laserdioder avger ett mycket mer intensivt ljus än traditionella lampor, vilket resulterar i en ljusare och mer levande projicerad bild. Detta är särskilt användbart i stora lokaler eller utomhusmiljöer där omgivande ljus kan tvätta bort den projicerade bilden. Dessutom tenderar laserprojektorer att ha en längre livslängd och kräver mindre frekventa lampbyten.

Vilken är bättre DLP eller laserprojektor?(pic3)

Valet: DLP vs. Laser

Valet mellan DLP och laserprojektion beror i slutändan på dina specifika behov och applikation. Om du behöver en ljus och levande projicerad bild, även i väl upplysta miljöer, kan en laserprojektor vara det bästa alternativet. Men om du letar efter en projektor som kan hantera snabbrörliga bilder med minimal oskärpa och som kräver mindre underhåll, kan en DLP-projektor vara det bättre valet.

Vilken är bättre DLP eller laserprojektor?(pic4)

Vi presenterar HOTUS HT1500: En bärbar DLP-projektor för dagligt bruk

När det kommer till DLP-projektorer framstår HOTUS HT1500 som ett kraftfullt och mångsidigt alternativ. Denna interaktiva pekprojektor är utrustad med en 10:e generationens Intel Core i5-processor, 8 GB DDR-minne och upp till 1 TB lagringsutrymme. Detta säkerställer att det enkelt kan möta kraven på klassrumsinteraktion, experimentell simulering, videoföreläsningar och andra undervisningsbehov med flera scener.

HT1500 har en ljusstyrka på 2000 ANSI lumen och en livslängd på 30 000 timmar, vilket gör den till ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusbruk. Den projicerade bilden har fyra gånger så hög överraskningskvalitet som Full HD 1080P, vilket säkerställer att varje detalj är skarp och tydlig. Dessutom hjälper den nya anti-bländningsdesignen elever på båda sidor av klassrummet att bli av med ljusreflektionsstörningar och njuta av en sann visuell upplevelse.

Med en mängd olika gränssnitt och anslutningsmöjligheter är HT1500 lätt att länka till olika enheter och tillgodose behoven i olika undervisningsscenarier. Den stöder mobiltelefoner, iPads och datorer med samma skärm, vilket gör den otroligt mångsidig och användarvänlig. Det inbyggda Windows 10-systemet säkerställer stark kompatibilitet med olika program och applikationer.