Företagets nyheter

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

2024-07-10

Trådlösa Bluetooth-hörlurar med brusreducering pas...

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

2024-07-10

4k Laser Home Theater Smart Projector , högprester...

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

2024-07-10

Hur ser en interaktiv pekprojektor med utmärkt tek...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2024-07-10

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2024-07-10

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

2024-07-10

Den trådlösa Bluetooth-hörlurarna har en aktiv bru...

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

2024-07-10

Underhållsinstruktioner: Förvara i rumstemperatur,...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2024-07-10

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

Minitangentbord ger bekvämlighet till vårt arbete och liv

2024-07-10

Minitangentbord ger bekvämlighet till vårt arbete och liv

Effektivitet och bekvämlighet har alltid varit de kärnvärden vi eftersträvar. Utvecklingen av digitala elektroniska produkter är också densamma. Olika bärbara smarta enheter har dykt upp på marknaden. Bland dem förändrar minitangentbord, med sina unika fördelar, tyst vårt arbete och vår livsstil. Låt oss idag utforska de många egenskaperna och fördelarna med trådlösa Bluetooth-tangentbord med HOTUS-redigerare, såväl som deras enastående prestanda i olika applikationsscenarier, och känna hur minitangentbord ger oändlig bekvämlighet till vårt dagliga liv.

Minitangentbord ger bekvämlighet till vårt arbete och liv(pic1)

Funktioner och fördelar med trådlösa Bluetooth-tangentbord

1. Extrem portabilitet:

Trådlösa Bluetooth-tangentbord blir av med begränsningarna för traditionella trådbundna anslutningar, med liten storlek och låg vikt, särskilt den trefaldiga designen som HOTUS GK608, som maximerar portabilitet. Oavsett om det är affärsresor, kafékontor eller nödarbete under långväga resor, kan den enkelt bäras och starta ett effektivt arbetsläge när som helst, var som helst.

2. Kompatibilitet med flera plattformar:

Moderna kontor involverar ofta flera enheter och system, och ett Bluetooth-tangentbord som kan användas över plattformar är särskilt viktigt. GK608 stöder de tre stora operativsystemen Android, iOS och Windows. Oavsett om det är en smartphone, surfplatta eller bärbar dator kan den enkelt anslutas och växla sömlöst, vilket avsevärt förbättrar arbetseffektiviteten.

3. Stabil och effektiv anslutning:

Genom att använda Broadcom Bluetooth 3.0-chip, säkerställer GK608 snabb och stabil dataöverföring och kan upprätthålla en anslutningsupplevelse utan fördröjning och frånkoppling även inom ett effektivt avstånd av 10 meter. Detta är utan tvekan en stor välsignelse för användare som behöver flytta ofta eller arbeta i ett stort utrymme.

4. Långvarig batteritid:

Inbyggt högkvalitativt litiumbatteri, laddning i 3 timmar kan njuta av cirka 20 timmars oavbruten arbetstid, och standbytiden är upp till 180 dagar. Det betyder att även om du är borta från hemmet en längre tid behöver du inte oroa dig för att få slut på ström, vilket gör arbetet mer bekymmersfritt.

5. Smart magnetomkopplare:

Den magnetiska smarta induktionsbrytardesignen hos GK608 förbättrar inte bara produktens tekniska känsla, utan ger också stor bekvämlighet vid faktisk användning. Öppna och stäng helt enkelt tangentbordet för att automatiskt slå på och av strömmen, vilket inte bara sparar ström utan också undviker det tråkiga med frekvent användning av strömknappen.

Minitangentbord ger bekvämlighet till vårt arbete och liv(pic2)

Visning av applikationsscenario

Affärsresor: På flygplan, höghastighetståg eller hotellrum blir GK608 din bästa partner för mobilt kontor, enkelt hantera e-postmeddelanden, redigera dokument och följa arbetets framsteg.

Cafékontor: I en atmosfär full av kaffearom, öppna GK608, njut av en lugn och effektiv stund och fyll i kreativa förslag eller projektrapporter.

Hemunderhållning: Anslut till en smart TV eller spelkonsol, GK608 låter dig njuta av en smidig skrivupplevelse i soffan, oavsett om du surfar på webben, chattar socialt eller spelar spel.

Minitangentbord ger bekvämlighet till vårt arbete och liv(pic3)

Det trefaldiga minitangentbordet GK608 som lanserats av HOTUS Technology har blivit en efterlängtad stjärnprodukt på marknaden med sitt eleganta och hållbara skal av aluminiumlegering av flygkvalitet, dubbelkanalskopplingsfunktion för flera enheter, extremt långa driftavstånd och stabila transmissioner , långvarig batteritid och intelligent magnetomkopplare. Det är inte bara ett effektivt kontorsverktyg, utan också en kraftfull assistent för dig att förbättra livskvaliteten och njuta av ett bekvämt liv. Om du letar efter ett praktiskt och bärbart Bluetooth-tangentbord är GK608 definitivt värt din tid.