Branschkunskap

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

2022-06-21

Trådlösa Bluetooth-hörlurar med brusreducering pas...

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

2022-06-21

Hur ser en interaktiv pekprojektor med utmärkt tek...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2022-06-21

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

2022-06-21

V10 aktiva brusreducerande Bluetooth-hörlurar anvä...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2022-06-21

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

2022-06-21

Den trådlösa Bluetooth-hörlurarna har en aktiv bru...

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

2022-06-21

Underhållsinstruktioner: Förvara i rumstemperatur,...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2022-06-21

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

Skulle projektorns ljusstyrka vara bättre om den var högre?

2022-06-21

När vi köper projektorer ser vi ofta orden 300ANSI lm, 2000ANSI lm, 3000ANSI lm och så vidare. Vad betyder "ANSI lm"? Är siffran bättre ju högre den är? Låt oss ta reda på det tillsammans.


# Vad betyder "ANSI lm"? 

För det första måste vi veta att ljusuttaget avser ljusenergins utflöde från projektorn, i "lumen" (lm). Enligt skillnaden mellan teststandarderna är de enheter som vanligtvis används för att mäta ljusflödet från projektorer på marknaden ANSI lumen och ISO lumen.


ANSI-lumen fastställs av American National Standards Institute (ANSI, American National Standards Institute), medan ISO-lumen är en internationell standard som fastställts av Internationella standardiseringsorganisationen.


ISO lumen används främst av ledande tillverkare inom projektionsindustrin som Epson, medan varumärken som använder DLP-projektionstekniska lösningar föredrar ANSI lumen. ANSI lm är därför en enhet som utvecklats av American National Standards Institute för att beskriva styrkan i projektorns kapacitet för utgående ljusenergi.


H2-镜头细节配图.jpg


# Är antalet ANSI lm desto högre desto bättre?

* För att göra ett omfattande övervägande

Förmodligen inte ju högre desto bättre. Ljusstyrkan är förvisso viktig för projektion, men inte det enda kriteriet för att mäta om en projektor är bra eller inte. Vid köp av en projektor måste man förutom ljusstyrka även ta hänsyn till mycket viktiga parametrar som projektorns upplösning, kontrast och färgomfång. Eftersom projektorn kan ge oss en bra känsla av upplevelse är den rotad i ett utmärkt förhållande mellan dess övergripande parametrar. Det är på intet sätt genom att göra en enda indikator utmärkt.


* Var uppmärksam på projektorn med hög ljusstyrka men låg upplösning.

För närvarande är det obestridligt att det finns vissa maskiner med hög ljusstyrka men låg upplösning. Deras säljfrämjande argument är hög ljusstyrka, som ofta kan nå upp till fyra- eller femtusen ANSI-lumen. Tillsammans med ett bra pris kallas det för hög kostnadsprestanda. Många konsumenter som inte vet mycket om projektorer blir lätt lurade. För om du noggrant observerar projektorns projektionseffekt kommer du att upptäcka att upplösningen för denna typ av projektor ofta inte är hög, de flesta kan inte nå 1080P, och vissa är till och med lägre. Stor skillnad.


* Var uppmärksam på projektorn med hög ljusstyrka och lågt färgomfång.

Det finns också ett annat sätt, med hög ljusstyrka och lågt färgomfång, som kan förbättra bildens ljusstyrka helt enkelt genom att bearbeta filtret. Sådana projektorer uppnår dock ofta hög ljusstyrka genom att offra färgerna. Färgen på den projicerade bilden är inte korrekt och ser till och med vit ut.


Därför använder vissa handlare på marknaden ofta hög ljusstyrka och låga priser för att dra till sig konsumenternas uppmärksamhet, men vi måste ändå skapa en tydlig förståelse när vi köper projektorer: om köparen vill ha både hög ljusstyrka och hög ljusstyrka men lägre kostnad, kommer handlarna oundvikligen att offra upplösning, färgomfång och kontrast, som är lika kritiska indikatorer, för kostnadsöverväganden. 


H2-强光使用场景.jpg


# För att sammanfatta

När du letar efter projektorer i partier kan du be källtillverkaren om hjälp. Det är ett mer förnuftigt val. Å ena sidan kan du få produkter med ett mer lämpligt enhetspris. Å andra sidan, eftersom produkterna från källtillverkarna alla är fabrikstillverkade, kan du genom att kontakta fabriken lära dig mer om den faktiska och i realtid pågående produktionsprocessen, produktkvalitetsinspektion och -kontroll, företagets och fabrikens skala och serviceförmåga, så att du mer fullständigt kan bedöma din framtida partners produktkvalitet och serviceförmåga.


I slutändan är Hotus den första källtillverkaren för utformning och serietillverkning av DLP Windows Projector, som har gjort ett strategiskt samarbete med Microsoft och samarbetat med många hotell och berömda byggnader i världen, som Inter Continental Hotels Group PLC (IHG), etc. 


Alla våra produkter tillverkas strikt enligt standarden ISO 9001:2015/ISO 14001:2015&BSCI. Baserat på vår över 8-åriga erfarenhet av R&D&P och kundservice kan vi ge bättre feedback på din förfrågan om du har några frågor om vår produkt. 


Välkommen att kontakta vårt WhatsApp-nummer på "+86 13825293291", om du har några tvivel om DLP-projektorn.