Företagets nyheter

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

2023-04-03

4k Laser Home Theater Smart Projector , högprester...

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

2023-04-03

Hur ser en interaktiv pekprojektor med utmärkt tek...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2023-04-03

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

2023-04-03

V10 aktiva brusreducerande Bluetooth-hörlurar anvä...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2023-04-03

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

2023-04-03

Den trådlösa Bluetooth-hörlurarna har en aktiv bru...

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

2023-04-03

Underhållsinstruktioner: Förvara i rumstemperatur,...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2023-04-03

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

HOTUS HT1500 interaktiv projektorutvärdering

2023-04-03

Projicera den "elektroniska skrivtavlan" på väggen (del fyra)

Användningsscenario: Projektor som gjuter den "elektroniska skrivtavlan" på väggen

1. Vilka fördelar har HT1500 i konferensscenarier?

HT1500 är känd för sin funktionella integration och kompatibilitet i konventionella mötesscenarier. Människors uppmärksamhet störs lätt av främmande föremål. En städad mötesscen kan inte bara få människor att känna sig glada, utan också direkt påverka mötets effektivitet. HOTUS HT1500 interaktiv projektor kan betraktas som "Windows 10-dator + projektion", vilket direkt eliminerar steget att ansluta datorn till en extern projektor. Det undviker projektionsfel på grund av problem som utrustning, systemversion, gränssnitt och håller konferensskrivbordet rent. Gestigenkänning och multitouch gör det möjligt för presentatören att skriva, rita, radera och zooma med handgester, och även att betona poängen och förstärka presentationseffekten. Det kommer att göra det mer engagerande än den typiska tråkiga presentationen och göra poängen lättare att presentera.

1.png

2. Vilka fördelar har HT1500 i undervisningsscenarier?

Det är cirka 20-40 elever i en klass och en 80 tum till 100 tum elektronisk whiteboard behövs för att möta allas vision. En sådan typ av elektronisk whiteboard är med extremt dyra kostnader, komplicerade ledningar och begränsade installationsplatser. Även om en enkelfunktionell projektor kan möta många människors vision, är interaktionsfunktionen inte lätt att använda. Ju mindre interaktion lärare och elever har, desto tråkigare skulle klassrumsundervisningen bli.


Undervisningsprojektorn HT1500 "sätter den elektroniska skrivtavlan på väggen". Gesterigenkänning och multitouch stöder flera elever som skriver samtidigt, fördjupar undervisningsinteraktionen mellan lärare och elever, återställer det verkliga innehållet i klassrummet och skapar enkelt en uppslukande klassrumsundervisning miljö.

2.png

3.Hur är projektionseffekten av HT1500?

Projektionsmodulen för den interaktiva HT1500-projektorn använder DLP-behandlingsteknik. Den kan ge en bild med högt dynamiskt kontrastförhållande på 5000:1. Kontrastförhållandet på 5000:1 kan enkelt förstås som "den gradvisa processen av vitt och svart". Om man tar bildhastigheten för en film som ett exempel, tar det 5000 bilder för vitt att bli svart. Dessa 5000 ramar är detaljerna i gradienten från vitt till svart. Det höga dynamiska kontrastförhållandet på 5000:1 hos HT1500 kan ge fler färgdetaljer för blotta ögat, vilket gör bilden mer levande.

3.png

Ljuskällan för projektorn är Osram 4LED(R/G/B/BP) ljuskälla från Tyskland, som kan ge 2000 ANSI lumen. Det vill säga, ljusflödet per tidsenhet för HT1500 projektionslinsen är 2000 ANSI lumen. Den kan anpassa sig till olika ljusmiljöer. Oavsett om det är dag eller natt är projektionen fortfarande tydligt synlig.

4.png

Utvärdering Slutsats: HT1500 är en kostnadseffektiv interaktiv projektor

HOTUS kostnadseffektiv HT1500 interaktiv projektor är inte bara en projektor. Oavsett om det finns en konferensscen eller en undervisningsscen, kan den spela sina unika fördelar för att hjälpa användare att skapa en bra presentationsmiljö, förbättra effektiviteten i informationsöverföringen, göra presentationen renare och effekterna mer uttalade.