Företagets nyheter

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

2023-06-12

Trådlösa Bluetooth-hörlurar med brusreducering pas...

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

2023-06-12

4k Laser Home Theater Smart Projector , högprester...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2023-06-12

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

2023-06-12

V10 aktiva brusreducerande Bluetooth-hörlurar anvä...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2023-06-12

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

2023-06-12

Den trådlösa Bluetooth-hörlurarna har en aktiv bru...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2023-06-12

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

2023-06-12

En produkt för affärsmän som integrerar funktioner...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

Windows System Mini-projektor: Din idealiska bärbara dator

2023-06-12

Nuförtiden har teknologin gjort våra liv enklare och snabbare, vilket ger oss möjlighet att arbeta var som helst, när som helst. Windows System Mini Projector är en av de senaste tekniska innovationerna som har blivit allt populärare de senaste åren.


Windows System Mini Projector kan användas som en dator med en projektionsduk. Så länge du ansluter ett tangentbord och en mus kan du använda det för att direkt ställa in en arbetsmiljö. Den är perfekt för personer som reser ofta eller behöver tillgång till en dator när de är på språng.


Ett exempel på en Windows System Mini-projektor är H2, en bärbar affärsprojektor som mäter 30 cm x 20 cm x 25 mm och väger endast 715 g, vilket är ungefär lika stort som en bok. Den får lätt plats i en ryggsäck eller handbagage, vilket gör den till en idealisk följeslagare för affärsresor.

顺序18.jpg

H2 är en produkt från HOTUS Technology, som är ett högteknologiskt företag som är specialiserat på design, forskning, utveckling, tillverkning, försäljning och tjänster av projektorer. Företaget har varit i branschen i flera år, tjänat dussintals patent och etablerat goda partnerskap med företag som Microsoft, Intel och TI. Produktlinjen omfattar olika produkter, såsom mobila företagsserier, interaktiva touchserier, utbildningsserier och videokonferensserier.


Jämfört med bärbara datorer är Windows System Mini Projector mer lämplig för affärsmän som behöver bära mindre vikt och utrymme. Den kan sömlöst passa in i en handväska, separerad från kläder, och undvika onödig öppning och kontroll av bagage, vilket skyddar integriteten.


När det gäller inställningar är Windows System Mini Projector användarvänlig och enkel. Anslut bara nätadaptern och den nödvändiga inmatningsenheten, så kan du njuta av en visuell upplevelse på stor skärm var som helst. H2, till exempel, är utrustad med HDMI-, USB- och Micro-USB-portar. Den stöder även Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, vilket gör att användare kan ansluta till internet och andra enheter trådlöst. H2 kan visa en skärmstorlek på upp till 300 tum, vilket ger användarna en fantastisk HD-bildkvalitet.

(1).png

Windows System Mini Projector är också lämplig för presentationer och samarbeten. Det tillåter användare att dela sin skärm med andra enheter som bärbara datorer, surfplattor eller smartphones. Projektorn kan också spela upp alla typer av videofiler och stöder olika typer av filer som JPG, BMP och PNG.


Slutligen är Windows System Mini Projector hållbar och pålitlig. Den är gjord av högkvalitativa material som tål olika miljöer och förhållanden. H2, till exempel, har en LED-ljuskälla som har en livslängd på upp till 30 000 timmar, vilket gör det mindre sannolikt att den går sönder eller inte fungerar.


Sammanfattningsvis är Windows System Mini Projector en mångsidig och praktisk enhet som kan användas av konsumenter som letar efter en bärbar dator som ger en storskärmsupplevelse. Dess kompakta storlek, användarvänliga installation, högkvalitativa bild och ljud samt anslutningsfunktioner gör den till en idealisk investering för privatpersoner, företag och utbildningsinstitutioner.