Företagets nyheter

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

2023-07-24

Trådlösa Bluetooth-hörlurar med brusreducering pas...

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

2023-07-24

4k Laser Home Theater Smart Projector , högprester...

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

2023-07-24

Hur ser en interaktiv pekprojektor med utmärkt tek...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2023-07-24

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

2023-07-24

V10 aktiva brusreducerande Bluetooth-hörlurar anvä...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2023-07-24

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

2023-07-24

Den trådlösa Bluetooth-hörlurarna har en aktiv bru...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2023-07-24

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

Billiga miniprojektorrekommendationer

2023-07-24

Miniprojektorer har blivit allt populärare med åren tack vare deras överkomliga priser. Dessa miniatyrenheter är relativt billiga jämfört med andra projektorer, men deras prisvärdhet bör inte förväxlas med prestanda som är dålig. Faktum är att miniprojektorer har unika egenskaper som gör dem ganska tilltalande, och användare kan låsa upp dessa attribut över tid. Om du funderar på att investera i en miniprojektor men inte vill spendera för mycket pengar rekommenderar jag H2 miniprojektorn från HUETOFHD. Bland andra projektorer inom sin prisklass, presterar H2 exceptionellt bra, och följande är en detaljerad uppdelning av dess funktioner och specifikationer.


Specifikationer:

H2-projektorn väger cirka 715 g och mäter 30 cm x 25 cm x 20 cm, ungefär lika stor som en bok. Den kommer med ett inbyggt 10 000 mAh litiumbatteri som stöder omvänd laddning (laddningsfunktion för din telefon).


1.png

Prestanda:

H2-projektorn är utrustad med en branschkänd tysk Osram LED-ljuskälla som kan avge 2000 lumen av ljusstyrka och ståtar med ett kontrastförhållande på 5000:1. Dess färgdetaljer är rika och levande, och projektorn har en inbyggd automatisk fokusering och trapetskorrigeringsfunktion. Följaktligen kan den enkelt tillämpas på flera scenarier.


2.png

Varumärke:

HOTUS är ett högteknologiskt företag som är involverat i design, utveckling, tillverkning, försäljning och service av projektorer. Företaget har funnits i branschen i flera år och har samlat på sig ett flertal tekniska patent. Företaget har också etablerat partnerskap med Microsoft, Intel och Texas Instruments. Varumärkets produktportfölj inkluderar en rad olika produkter såsom mobila företagsserier, interaktiva utbildningsserier med pekskärm, serier för videokonferenser, bland annat.


Sammanfattningsvis är H2-projektorn en utmärkt investering för alla som letar efter en budgetvänlig miniprojektor. Dess lilla, kompakta storlek, tillsammans med dess kraftfulla interna funktioner, gör den till en mångsidig enhet som kan användas i flera inställningar. Dessutom etablerar varumärkets rykte för innovativa kvalitetsprodukter deras projektor som en pålitlig och pålitlig enhet som lämpar sig för olika applikationer.


3.jpg

Sammantaget erbjuder miniprojektorer en unik fördel på grund av deras portabilitet, vilket gör dem perfekta för personer som rör sig ofta och vill ta med sig sitt hemunderhållningssystem. Om du funderar på att investera i en miniprojektor, börja med H2 från HUETOFHD. Du kommer inte ångra det!