Företagets nyheter

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

2024-04-27

4k Laser Home Theater Smart Projector , högprester...

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

2024-04-27

Hur ser en interaktiv pekprojektor med utmärkt tek...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2024-04-27

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

2024-04-27

V10 aktiva brusreducerande Bluetooth-hörlurar anvä...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2024-04-27

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

2024-04-27

Den trådlösa Bluetooth-hörlurarna har en aktiv bru...

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

2024-04-27

Underhållsinstruktioner: Förvara i rumstemperatur,...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2024-04-27

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

Projektortillverkare delar fördelarna med bärbara projektorer (mikroprojektorer) och köpförsiktighetsåtgärder

2024-04-27

Projektortillverkare delar fördelarna med bärbara projektorer (mikroprojektorer) och köpförsiktighetsåtgärder

Idag har utvecklingen av den snabba utvecklingen av elektronisk teknik, utvecklingen av projektorindustrin också genomgått enorma förändringar. Projektorns formstorlek och tekniska tillämpning har gjort nya genombrott. Numera har den bärbara projektorn (mikroprojektor) gradvis blivit en ny favorit inom näringsliv, utbildning, underhållning och andra områden på grund av sina små och bärbara egenskaper. De gav inte bara användarna en mer flexibel och mångsidig visuell upplevelse, utan berikade också vårt dagliga liv avsevärt. Idag kommer redaktören för Hotus teknik att dela med sig av viss kunskap om bärbara projektorer, bland annat: applikationsscenarier, fördelar med den bärbara projektorn och vissa frågor som behöver uppmärksammas när du köper en miniprojektor.

Projektortillverkare delar fördelarna med bärbara projektorer (mikroprojektorer) och köpförsiktighetsåtgärder(pic1)

1. Tillämpningsscenariot för det bärbara projektionsinstrumentet

Affärskonferens: Den lätta designen av det bärbara projektionsinstrumentet gör det till ett måste-ha artefakt för affärsmän på affärsresor och möten. Oavsett om det är produktvisning, planrapport eller kundkommunikation kan det enkelt projicera klart innehåll och förbättra kommunikationseffektiviteten.

Utbildning: Mikroprojektorer används också i stor utsträckning inom utbildningsområdet. Lärare kan använda det för klassrumsundervisning, visa kursmaterial, videor och annat material, så att undervisningen kan vara mer levande och intressant; Studenterna kan också använda det för grupplärande och diskussion för att främja kunskapsutbyte och utbyte.

Familjeunderhållning: Bärbara projektorer är också lämpliga för familjeunderhållning scener. Oavsett om det är att titta på filmer, spela spel, hålla en familjesammankomst, kan det ge en chockerande upplevelse av en stor skärm, vilket gör familjeunderhållning mer färgstark.

Projektortillverkare delar fördelarna med bärbara projektorer (mikroprojektorer) och köpförsiktighetsåtgärder(pic2)

2. Fördelarna med användningen av bärbara projektionsinstrument

Lätt och lätt att bära: Den bärbara projektorn är liten, lätt och lätt att bära. Oavsett om det är affärsresor, resor eller utomhusaktiviteter kan projektion projiceras när som helst, var som helst.

Klar bildkvalitet: Bärbara projektorer på marknaden använder vanligtvis högupplöst skärmteknik, som kan presentera en tydlig och känslig bild, vilket ger en utmärkt visuell upplevelse.

Enkel användning: De flesta bärbara projektioner stöder trådlös anslutning, ett klick projektion och andra funktioner. Operationen är enkel och bekväm. Du kan enkelt komma igång utan komplexa inställningar.

Rika gränssnitt: De flesta bärbara projektorer stöder en mängd olika ingångsgränssnitt, inklusive HDMI, USB, trådlös anslutning, etc., som kan användas med olika enheter som bärbara datorer, smartphones, surfplattor, etc. för att uppnå flexibel och varierad uppspelning av innehåll.

Projektortillverkare delar fördelarna med bärbara projektorer (mikroprojektorer) och köpförsiktighetsåtgärder(pic3)

3. Försiktighetsåtgärder för att köpa mikroprojektorer

Upplösning och ljusstyrka: Upplösningen bestämmer skärpan på projektionsskärmen och ljusstyrkan är relaterad till prestanda för projektionseffekten i den ljusa miljön. När du köper bör du välja lämplig upplösning och ljusstyrka enligt personliga behov.

Batteriuthållighet: Batteriuthållighet är en av de viktiga indikatorerna för bärbar projektion. När du köper, var uppmärksam på batteriets livslängd för att säkerställa att det kan uppfylla behoven av långsiktig användning.

Gränssnitt och kompatibilitet: Gränssnitten och kompatibiliteten som stöds av olika bärbara projektorer är olika. När du köper bör du vara uppmärksam på om den stöder vanliga gränssnitt och om den är kompatibel med en mängd olika utrustning för att bättre möta användningsbehoven.

Märke och efterförsäljning: Välj ett välkänt varumärke och mikroprojektor med bra kundservice. Kvaliteten är mer garanterad och kundservice är mer tillförlitlig. Innan du köper kan du kontrollera användarens utvärdering och professionell utvärdering för att förstå produktens faktiska prestanda och kostnadseffektiva produkt.

Projektortillverkare delar fördelarna med bärbara projektorer (mikroprojektorer) och köpförsiktighetsåtgärder(pic4)

Om du letar efter ett multifunktionellt högupplöst bärbart porträtt, då kanske du vill förstå denna smarta och bärbara Windows-projektor lanserad av HOTUS Technology: Hotush2.

Hotus H2: Datorprojektionen är två i ett, avsedd för en liten konferensdemonstration. Utrustad med äkta Windows 10-system, Intel fyrkärnig processor, liten och bekväm, och nya sätt att effektivt kontor.

4G-minne + 128G solid state hårddisk (uppgraderad konfiguration), 1,1: 1 projektionsförhållande.

Upplösning: 1280x720, 170 ° bred betraktningsvinkel, 100% skärmförhållande, lång reflektion ögonskydd, ultra-klar och ljus, tyska Osram LED ljuskälla.

One-click fokusering, adaptiv skärm, helautomatisk stegkorrigering, dubbel-lins realtidsdetektering icke-avkänning fokus, start på sekunder.

Inspiration kommer från böcker, lätt lyxig affärsstil, 360 ° stereo surroundljud, vänster och höger dubbla högtalare.

Fyra lägen är fria att växla: datorer, demonstrationer, TV, filmer.

Inbyggd 10 000 mAh batterikapacitet, som kan ladda 38W låg strömförbrukning för