Branschkunskap

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

2022-06-18

Trådlösa Bluetooth-hörlurar med brusreducering pas...

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

2022-06-18

Hur ser en interaktiv pekprojektor med utmärkt tek...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2022-06-18

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

2022-06-18

V10 aktiva brusreducerande Bluetooth-hörlurar anvä...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2022-06-18

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

2022-06-18

Underhållsinstruktioner: Förvara i rumstemperatur,...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2022-06-18

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

2022-06-18

En produkt för affärsmän som integrerar funktioner...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

Hur man väljer en lämplig projektor

2022-06-18

En projektor, en enhet som kan projicera bilder eller videor på en skärm, används ofta i hemmet, på kontoret, i skolan och på nöjesställen.I den här artikeln visar vi skillnaderna mellan projektorernas användningsmiljö och funktioner.


# Projektor för hemmabio

Den här projektorn är lämplig för hemmabrukare som vill köpa tillbaka för att se en film eller titta på högupplöst tv. Med en ljusstyrka på cirka 2000ANSI Lumen är de flesta projicerade bildformatet 16:9, och den har ett komplett utbud av olika videoportar.


# Bärbar projektor för företag

Fördelarna med bärbara projektorer för företag är liten storlek, låg vikt och stark rörlighet.


Vi kallar det "bärbart" eftersom projektorer av den här typen i allmänhet väger mindre än 2 kg. Detta är ungefär samma vikt som en tunn och lätt bärbar dator. Den är en ersättning för traditionella diaprojektorer och stora och medelstora projektorer. Kombinationen av tunna och lätta bärbara datorer och bärbara projektorer är det första valet för mobila företagsanvändare när de genomför mobila företagspresentationer.


Den bärbara företagsprojektorn som tillverkas av Hotus Company har dock inbäddat det äkta Win 10-systemet. Med andra ord behöver användarna inte förbereda en annan dator för presentationer. Och dessutom är den bara hälften av storleken på ett A4-papper, det är mycket bekvämt att lägga i en portfölj. Det skulle vara goda nyheter för affärsresenärer som behöver resa ofta.


Dessutom är Hotus-företaget det första partiet av källan massproducerade DLP Windows-projektorer i Kina.


# Utbildningskonferensprojektor

Den här typen av projektor är i allmänhet lämplig för skol- och företagstillämpningar. Med vanlig upplösning, cirka 2000-3000 lumen ljusstyrka, måttlig vikt, bättre värmeavledning och dammtät funktion är den också lämplig för installation och lämplig för förflyttning över korta avstånd.


H2-侧面配图.jpg


# Engineering Projector

Teknikprojektorn har större projektionsområden, längre avstånd, högre ljusstyrka och i allmänhet stöder den fortfarande lägen med flera lampor, vilket bättre klarar av storskaliga och föränderliga installationsmiljöer. Naturligtvis är den mycket lämplig för utbildning, media och statliga områden.


# Professionell teaterprojektor

Denna typ av projektor fokuserar på stabilitet och låg felprocent. Vanligtvis har den gjort ett bra jobb när det gäller värmeavledningsprestanda, nätverksfunktion och bekvämlighet. För att kunna anpassa sig till olika professionella tillämpningar är dess viktigaste egenskap naturligtvis hög ljusstyrka, som i allmänhet kan nå mer än 5 000 lumen, och den högsta kan överstiga 10 000 lumen. På grund av sin stora storlek och tunga vikt används den vanligtvis för speciella ändamål, såsom teatrar, museer, samlingssalar, offentliga områden, och kan även användas för övervakning av trafik, kommandocentraler för offentlig säkerhet, brand- och flygtrafikledningscentraler.


H2-镜头细节配图.jpg


# Mätningsprojektor

Denna typ av projektor skiljer sig från ovanstående typer av projektorer. Dess funktion är huvudsakligen att förstärka produktdelarna genom överföring av ljus och sedan använda standardfilm eller gallerlinjal för att bestämma produktens storlek. På grund av industrialiseringens utveckling har denna mätprojektor blivit ett av de vanligaste inspektionsinstrumenten inom tillverkningsindustrin.