Företagets nyheter

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

Bästa aktiva brusreducerande hörlurar

2024-06-22

Trådlösa Bluetooth-hörlurar med brusreducering pas...

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

Bästa Smart Touch interaktiva projektor

2024-06-22

Hur ser en interaktiv pekprojektor med utmärkt tek...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2024-06-22

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

2024-06-22

V10 aktiva brusreducerande Bluetooth-hörlurar anvä...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2024-06-22

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

2024-06-22

Underhållsinstruktioner: Förvara i rumstemperatur,...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2024-06-22

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

2024-06-22

En produkt för affärsmän som integrerar funktioner...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

Datorprojektor 2 i 1 Windows System Bärbar projektor rekommenderas

2024-06-22

Datorprojektor 2 i 1 Windows System Bärbar projektor rekommenderas

Elektroniska produkter har utvecklats mot portabilitet och mångsidighet, efterfrågan på bärbara och multifunktionella enheter växer ständigt. En sådan enhet som har fångat mångas uppmärksamhet är datorprojektorns 2 i 1-system, som kombinerar bekvämligheten med en bärbar projektor med funktionaliteten hos en dator. Bland de olika tillgängliga alternativen framstår den bärbara HOTUS H2-projektorn som ett unikt och starkt rekommenderat val.

Datorprojektor 2 i 1 Windows System Bärbar projektor rekommenderas(pic1)

Den bärbara HOTUS H2-projektorn är en revolutionerande enhet som verkligen förkroppsligar konceptet med två-i-ett-funktionalitet. Den fungerar inte bara som en bärbar projektor, den fungerar också som en dator som körs på det mycket använda Windows-systemet. Detta gör den till den enda produkten på marknaden som erbjuder en så unik kombination.

HOTUS H2 bärbara affärsprojektor är inspirerad av designen av böcker och är ungefär lika stor som en vanlig anteckningsbok eller bok. Denna kompakta storlek gör att den lätt kan bäras i fickan, vilket gör den till en verkligt bärbar enhet som du kan ta med dig var som helst, när som helst. Trots sin lilla storlek väger HOTUS H2 mindre än två flaskor på 350 ml Coca-Cola tillsammans, vilket säkerställer att den inte tillför mycket bulk till ditt bagage eller väskor.

Bärbarheten hos HOTUS H2 förstärks ytterligare av dess kraftfulla 10 000 mAh litiumbatteri. Detta batteri klarar långa timmars användning, oavsett om du är på kontoret, utomhus eller till och med på ett kafé. Dessutom kan den också användas som en mobil strömkälla för att ladda dina andra mobila enheter, vilket ökar dess mångsidighet.

Datorprojektor 2 i 1 Windows System Bärbar projektor rekommenderas(pic2)

Låt oss nu gräva djupare in i de specifika parametrarna för den bärbara HOTUS H2-projektorn. Med dimensioner på 21 414 22,5 cm (ungefär hälften av A4-papper) och en vikt på 735 gram är denna projektor verkligen lätt och lämplig att bära i en handväska eller ryggsäck. Trots sin kompakta storlek har HOTUS H2 en kraft när det gäller prestanda.

Projektorn har en standardupplösning på 1280*720P, med stöd för 4K och 1080P videouppspelning. Detta säkerställer att du får skarpa och tydliga bilder, oavsett om du tittar på en film, presenterar ett bildspel eller bara delar bilder med vänner. Faktum är att HOTUS H2 kan betraktas som en skärmlös dator, eftersom den fullt ut stöder alla funktioner som du skulle hitta på en traditionell dator.

Projektionsskärmens storlek på HOTUS H2 sträcker sig från 20 tum till 200 tum, vilket ger dig mycket flexibilitet att justera storleken baserat på dina behov och det tillgängliga utrymmet. Projektionsförhållandet är 1,1:1, med en kort fokustyp. Den bästa skärmstorleken är mellan 70-80 tum, och det optimala projiceringsavståndet är mellan 1,7 meter till 2,3 meter.

Datorprojektor 2 i 1 Windows System Bärbar projektor rekommenderas(pic3)

HOTUS H2 portabla projektor är en verkligt unik och mångsidig enhet som kombinerar funktionaliteten hos en dator och en projektor i ett bekvämt paket. Dess kompakta storlek, lätta design och kraftfulla batteri gör den till ett perfekt val för dem som behöver en bärbar lösning för sina projektions- och datorbehov. Oavsett om du är affärsman, student eller bara någon som tycker om att titta på filmer och dela innehåll med vänner, kommer HOTUS H2 säkerligen att uppfylla dina förväntningar och överträffa dem.