Företagets nyheter

Certifieringar

чнас

Nyheter

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

Bästa 4K Ultra Short Throw Movie Laserprojektor

2024-06-27

4k Laser Home Theater Smart Projector , högprester...

Bästa portabla projektor i miniutförande

Bästa portabla projektor i miniutförande

2024-06-27

Den första minidatorn och projektorn i ett och sam...

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

Bluetooth-headset med aktiv brusreducering

2024-06-27

V10 aktiva brusreducerande Bluetooth-hörlurar anvä...

Trådlös roterande Bluetooth-mus

Trådlös roterande Bluetooth-mus

2024-06-27

Trådlös Bluetooth-mus 2.4G+Bluetooth Two ModeEn mu...

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

Trådlös Bluetooth ANC-hörlur

2024-06-27

Den trådlösa Bluetooth-hörlurarna har en aktiv bru...

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

Tri-foldable trådlöst Bluetooth-tangentbord

2024-06-27

Underhållsinstruktioner: Förvara i rumstemperatur,...

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

Bärbart trådlöst minitangentbord med Bluetooth

2024-06-27

Från det okända så enkeltAnvänds för mobiltelefone...

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

Windows 10 Miniprojektor för miniprojektor

2024-06-27

En produkt för affärsmän som integrerar funktioner...

Kontakta oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4:e våningen, andra byggnaden, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina
Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, vi ger dig den bästa servicen!
Kontakta nu

Vad är en interaktiv projektor? Vad är skillnaden från andra projektorer?

2024-06-27

Vad är en interaktiv projektor? Vad är skillnaden från andra projektorer?

Interaktiva projektorer representerar ett betydande framsteg inom projektionsteknik och erbjuder en dynamisk och engagerande upplevelse för användarna. Till skillnad från traditionella projektorer som bara visar innehåll, möjliggör interaktiv projektor användare att interagera direkt med den projicerade bilden i realtid. Denna interaktion kan innefatta att rita, skriva och kontrollera applikationer direkt på skärmen, vilket gör dem idealiska för utbildnings- och samarbetsmiljöer.

Vad är en interaktiv projektor? Vad är skillnaden från andra projektorer?(pic1)

Nyckelfunktioner hos interaktiva projektorer

Touch-interaktivitet: Interaktiva projektorer använder touch-teknik för att tillåta användare att interagera med det projicerade innehållet. Detta kan underlättas med pennor, fingrar eller andra verktyg, vilket gör det enkelt att skriva, rita och manipulera bilder.

Möjlighet för flera användare: Många interaktiva projektorer stöder multi-touch-funktioner, vilket gör att flera användare kan interagera samtidigt. Denna funktion är särskilt fördelaktig i klassrum och mötesrum där samarbete är nyckeln.

Förbättrat engagemang: Genom att möjliggöra direkt interaktion med innehållet gör dessa projektorer presentationer, lektioner och möten mer engagerande och deltagande. Användare kan kommentera bilder, lösa problem i samarbete och utforska innehåll på ett praktiskt sätt.

Vad är en interaktiv projektor? Vad är skillnaden från andra projektorer?(pic2)

Skillnader från traditionella projektorer

Interaktivitet: Den viktigaste skillnaden är den interaktiva förmågan. Traditionella projektorer visar bara innehåll, medan interaktiva projektorer tillåter användare att engagera sig direkt med den projicerade bilden.

Programvaruintegrering: Interaktiva projektorer levereras ofta med specialiserad programvara som förbättrar deras funktionalitet. Denna programvara kan innehålla utbildningsverktyg, samarbetsplattformar och olika applikationer skräddarsydda för interaktiv användning.

Precision och lyhördhet: Interaktiva projektorer är designade för att vara mycket lyhörda för beröringsinmatningar, vilket ger exakt kontroll och minimal fördröjning. Detta gör dem lämpliga för uppgifter som kräver noggrannhet, såsom detaljritning eller skrivning.

Mångsidighet: Dessa projektorer kan förvandla vilken plan yta som helst till en interaktiv arbetsyta, vilket ger mångsidighet till deras användning. De är inte begränsade till bara projektion; de fungerar också som interaktiva whiteboards, och kombinerar därigenom flera funktioner i en enhet.

Vad är en interaktiv projektor? Vad är skillnaden från andra projektorer?(pic3)

Rekommenderad produkt: HOTUS HT1500 Smart Touch Interactive Projector

För dem som letar efter en avancerad interaktiv projektor framstår HOTUS HT1500 Smart Touch Interactive Projector som ett exceptionellt val. Här är varför:

Överlägsen beröringsinteraktion: HT1500 har upp till tio punkters beröringsinteraktionsteknik med 1 mm högprecisionsberöring och en skrivfördröjning på 6MS. Detta säkerställer en superb skrivupplevelse, som stöder samtidig multi-writing för samarbetsaktiviteter.

Hälsovänligt: Det eliminerar hälsoriskerna förknippade med kritdamm och erbjuder en mer interaktiv och engagerande klassrumsmiljö jämfört med traditionella projektionsmetoder.

Robust operativsystem: Utrustad med ett rent Windows 10-system, stöder HT1500 en uppsjö av undervisningsprogramvara och resurser, vilket minskar lärarnas förberedelsetryck och berikar elevernas inlärningsupplevelser. Det kan också köra kontorsapplikationer, webbläsare och social programvara, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg.

Avancerad ljuskälla: Med hjälp av en tysk Osram LED-ljuskälla har HT1500 2000 ANSI lumen och en livslängd på 30 000 timmar. Dess nya anti-bländande design minskar ljusreflektionsstörningar, vilket ger en sann visuell upplevelse utan att anstränga ögonen.

Vad är en interaktiv projektor? Vad är skillnaden från andra projektorer?(pic4)

Synskydd: Projektorn använder diffus reflektion för att skydda synen, undvika direkt ljusexponering och ge en strobefri, naturlig tittarupplevelse.

Effektiv klassrumsinställning: Med fyrapunkts trapetskorrigering, stöd för sidoprojektion och 2-sekunders autofokus säkerställer HT1500 en tydlig och fyrkantig bild oavsett placering.

Uppslukande skärm: Projektorn erbjuder en skärmstorlek som kan justeras mellan 50 till 150 tum, kompatibel med 4K HD-upplösning och högt färgomfång, vilket skapar en uppslukande klassrumsupplevelse.

Vid betraktningsvinkel: Med ett transmittansförhållande på 08:1, 178-graders vid betraktningsvinkel och 5000:1 högt dynamiskt kontrastförhållande garanterar HT1500 levande och skarpa bilder från alla vinklar.

Integrerad kamera och mikrofon: Den inbyggda HD-vidvinkelkameran och den digitala mikrofonen stöder upptagning på långa avstånd, vilket underlättar sömlös interaktion i klassrummet.

Vad är en interaktiv projektor? Vad är skillnaden från andra projektorer?(pic5)

HOTUS HT1500 Smart Touch Interactive Projector är ett utmärkt verktyg för modern utbildning och samarbetsmiljöer, som kombinerar avancerad touch-interaktion med överlägsen bildkvalitet och mångsidighet. Dess innovativa funktioner gör den till ett enastående val för att öka engagemanget och produktiviteten i alla miljöer.